Interieuradvies

Heeft u interesse in een interieuradvies op maat?
Intakegesprek
Tijdens dit kennismakingsgesprek worden uw wensen uitgebreid besproken en zal ik mijn werkwijze verder toelichten.

Investering € 0


Interieuradvies Basic

Heeft u een nieuwe woning gekocht, wilt u graag een nieuw interieur maar weet u niet waar u moet beginnen? Tijdens een ongeveer 1,5 uur durend advies aan huis bespreek ik samen met u uw wensen en eisen, kleuren en stijl die u aanspreekt. Ik kijk naar de ruimte en geef advies over de optimale indeling wat betreft meubels, accessoires, verlichting, kleur en raambekleding.  Het advies vat ik samen in een mail.
Met dit advies heeft u snel een inspirerend idee voor een sfeervolle inrichting van uw woonruimte qua kleur, verlichting, styling.


Investering    € 250,00

Interieuradvies Compleet

Dit totaaladvies bestaat uit een intake gesprek van ongeveer 1,5 uur waarin uw wensen  en eisen worden besproken. Ook hier kijk ik naar de ruimte en stel een uitgebreid sfeer, kleur- en materialenadvies voor u samen. Dit wordt verder uitgebreid met een handgetekende plattegrondtekening met daarop een indelingsadvies voor de ruimte, een verlichtingsplan een meubeladvies en een shoplijst. U ontvangt het  moodboard tijdens de presentatie en het advies krijgt u ingebonden. Hier kunt u vervolgens zelf mee aan de slag of ik kan het bestelproces op mij nemen.

Dit plan bestaat uit:

  • Een intake gesprek
  • Een moodboard met een impressie van de stijl en sfeer
  • Een materialenplan met stalen voor wandbekleding, raambekleding, vloeren
  • Een kleuradvies voor de wanden
  • Een indelingsplattegrond
  • Een verlichtingsplan
  • Een meubelplan
  • Een shoplijst met adressen en websites
  •  Een stylingsadvies

Investering € 575,00 

Verkoopstyling

Wilt u uw huis verkopen? Dan is het van belang dat uw woning voor een breed publiek aantrekkelijk is. Bij verkoopstyling doorloop ik samen met u uw woning en geef ik advies over hoe u de sterke punten van uw woning kunt benadrukken en de woning zo aantrekkelijk mogelijk kunt laten fotograferen om zo de verkoop van uw woning te bevorderen.

Investering  €  75  per uur

Neem voor meer informatie contact op via:
contact@ines-interieuradvies.nl
Binnen een straal van 20 km worden géén reiskosten berekend.
Daarbuiten reken ik een vergoeding van € 0,20 cent per km.