Projecten

Jaren 30 Woning, Totaaladvies

Dit moodboard was het uitgangspunt voor een gezellige warme boerderijsfeer met industriële elementen. Stalen deuren in combinatie met de waaltjesvloer geven deze woning een unieke sfeer. De prachtige wandbekleding in combinatie met rijke gordijnstoffen geeft de ruimte sfeer en warmte. Zo onstond het echte thuis gevoel dat de bewoners wilde!

Barneveld Totaaladvies,

Voor deze woning maakte ik een advies voor de kleuren op de muur. Het behang koos ik als accent en eyecatcher in de woonkeuken. De bestaande meubels gingen in dit geval mee. In de gang een mooi goudkleurig behang wat de woonkamer en gang bij elkaar betrekt. De stalen taatsdeur van de gang naar keuken geeft een industrieel effect en kwam supermooi uit bij de zwarte keuken. 

Bewoners blij, ik blij!

 

 

 

Wateringen: Totaal advies Woonkamer

De wens van de bewoners was de woonkamer een chique warme hotelsfeer te geven. Nieuwe kleuren op de wanden, nieuwe meubels en verlichting.

Op de wand achter de bank adviseerde ik een goudkleurig behang. Met de groene bank springt deze wand er mooi uit. De overige wanden werden licht van kleur en de wand om het raam donkergroen. Luchtige in betweens als raambekleding met een mooie gouddraad erdoorheen. De verlichting luxe met mooi gestoffeerde lampenkappen om die echte hotelsfeer te krijgen die de bewoners wilde in hun woning.

Hieronder de woonkamer voor en na:

 

 

Barneveld Totaaladvies Slaapkamer

Dit project was een hele leuke uitdaging! Van een witte slaapkamer naar een“ Hotel chique“ slaapkamer. Het stoere crocobehang in combinatie met het goude behang komt heel mooi samen. De  stoere jeansblauwe overgordijnen geven de ruimte een nog rijkere uitstraling. Ook de afstyling zoals de planten, accessoires en verlichting verzorgde ik voor deze klant.

Barneveld Totaaladvies Woonkamer

De warmte miste in deze woonkamer gaf de klant aan, mijn taak om dit erin te brengen!

1 wand was al taupe kleurig. Ik adviseerde alle wanden een (lichte) kleur te geven zodat het een warmer geheel werd in plaats van het contrast met spierwitte wanden. Een mooie stoere bank en een nieuwe fauteuil zorgde voor meer sfeer in de woonkamer, net zoals de verlichting die werd aangepast. De klant voelt zich inmiddels thuis in zijn eigen huis!

 

 

   

Barneveld Totaaladvies jaren 30 woning

    

 

Amersfoort:  Project Eemzicht, Totaaladvies

Amersfoort

Project Jaren 30 woning

 

Barneveld Project slaapkamer Dusty Pink

Het staat als een huis

5,0 rating
31 januari 2021

Tijdens de grote verbouwing aan ons jaren 30 woning heeft Ines ons heel fijn geholpen met o.a. het kleurenplan. We zagen door de bomen het bos niet meer, dus hebben we Ines gevraagd te helpen. Door haar ruime ervaring en ook merkbare passie voor haar vak, had zij heel snel door wat bij ons past, en had ze daar heel goede (voor ons nieuwe ideeën) bij. Dat resulteerde in een mooi uitgewerkt plan, waar we mee aan de slag zijn gegaan. Nu de verbouwing klaar is, is het precies waar we op hoopten. Het is zeker mede namens Ines een plaatje geworden, het voelt heel fijn en het klopt allemaal. Kunnen dus iedereen Ines van harte aanraden.

Linda

Prachtig vooruitzicht!

5,0 rating
22 januari 2021

Al met al is het tot nu een feestje om samen met Ines plannen en ideeën te bedenken voor ons nieuwe huis!
Het begint al direct bij de intake: op een heel ontspannen en gezellige manier tast Ines onze smaak af en sluit daar naadloos bij aan. Het leuke is dat Ines er een hele mooi draai aan kan geven door met nieuwe en voor ons alternatieve ideeën te komen! Het mooie is dat met de hulp van Ines kleuren en stijlen nu een geheel gaan vormen!
We zien enorm uit naar ons nieuw te bouwen huis om al deze prachtige ideeën te kunnen verwerkelijken!
Fijn dat Ines ook bij het laatste stukje mee gaat denken!

Netty

Wauw

5,0 rating
24 oktober 2020

Voor onze nieuwbouw woning in Kootwijkerbroek heeft Ines een volledig ontwerp gemaakt, kleurenplan, stijl en material van het interieur en lichtplannen, iedeeen voor keuken en badkamer. Onze eerste reactie was “Wauw” Zelf waren we niet op deze ideeen gekomen en was het geen geheel geworden.
Na de gezellige presentatie van het plan stuurde Ines een shop list, zo fijn als je weet waar je naar op zoek kan gaan en waar!
Wij zijn benieuwd naar het totale resultaat van onze woning.
Bedankt Ines!

Richard

Droomhuis!

5,0 rating
27 september 2020

Ines heeft ons geholpen bij het realiseren van ons droomhuis. Ze kwam met kleur ideeën waar we zelf nooit aan gedacht hadden. De combinaties van behang en verf zijn zo gaaf!
Ines komt met een heldere en mooie presentatie waar je gelijk blij van word!
Ze heeft ons geholpen van t kiezen van de meubels tot aan het lichtplan en alles wat daartussen zit. We zijn heel blij met het resultaat!!

Raymond

Super blij!

5,0 rating
18 mei 2020

Voor ons appartement in Amersfoort, heeft Ines een totaal inrichtingsplan gemaakt, inclusief kleuren/materialen advies en lichtplan. Wij hebben onze wensen met voorbeelden van Pinterest besproken en Ines heeft de perfecte vertaalslag gemaakt naar ons appartement, zijn wij super blij mee!!!

Rolf