Projecten

Interieuradvies Complete woning

De wens van de bewoners; Sober, chique, warm en eenheid

Interieuradvies Woonkamer

De bewoners van deze woning wilde wilden graag sfeer en warmte in hun woonkamer. Het neutrale kleurenpalet leent zich uitstekend voor fauteuils in een sprekende warme kleur bij de haard…

Badkamer verbouwing jaren 30 woning

Jaren 30 Woning, Totaaladvies

Dit moodboard was het uitgangspunt voor een gezellige warme boerderijsfeer met industriƫle elementen. Stalen deuren in combinatie met de waaltjesvloer geven deze woning een unieke sfeer. De prachtige wandbekleding in combinatie met rijke gordijnstoffen geeft de ruimte sfeer en warmte. Zo onstond het echte thuis gevoel dat de bewoners wilde!

Barneveld Interieuradvies

Voor deze woning maakte ik een advies voor de kleuren op de muur. Het behang koos ik als accent en eyecatcher in de woonkeuken. De bestaande meubels gingen in dit geval mee. In de gang een mooi goudkleurig behang wat de woonkamer en gang bij elkaar betrekt. De stalen taatsdeur van de gang naar keuken geeft een industrieel effect en kwam supermooi uit bij de zwarte keuken. 

Bewoners blij, ik blij!

 

Wateringen: Totaal advies Woonkamer

De wens van de bewoners was de woonkamer een chique warme hotelsfeer te geven. Nieuwe kleuren op de wanden, nieuwe meubels en verlichting.

Op de wand achter de bank adviseerde ik een goudkleurig behang. Met de groene bank springt deze wand er mooi uit. De overige wanden werden licht van kleur en de wand om het raam donkergroen. Luchtige in betweens als raambekleding met een mooie gouddraad erdoorheen. De verlichting luxe met mooi gestoffeerde lampenkappen geven direct een warme sfeer. 

 

Barneveld Totaaladvies Slaapkamer

Dit project was een hele leuke uitdaging! Van een witte slaapkamer naar een“ Hotel chique“ slaapkamer. Het stoere crocobehang in combinatie met het goude behang komt heel mooi samen. De  stoere jeansblauwe overgordijnen geven de ruimte een nog rijkere uitstraling. Ook de afstyling zoals de planten, accessoires en verlichting verzorgde ik voor deze klant.

Barneveld Totaaladvies Woonkamer

De warmte miste in deze woonkamer gaf de klant aan, mijn taak om dit erin te brengen!

1 wand was al taupe kleurig. Ik adviseerde alle wanden een (lichte) kleur te geven zodat het een warmer geheel werd in plaats van het contrast met spierwitte wanden. Een mooie stoere bank en een nieuwe fauteuil zorgde voor meer sfeer in de woonkamer, net zoals de verlichting die werd aangepast. De klant voelt zich inmiddels thuis in zijn eigen huis!

 

   

Barneveld Interieuradvies jaren 30 woning

De bewoners van deze woning wilde meer gezelligheid in de woonkamer. Nieuwe kussens op de bank, andere lampenkappen op de lampenvoeten, nieuwe gordijnen en frisse nieuwe planten en voila daar is Sfeer! 

          

Amersfoort:  Project Eemzicht, Totaaladvies

Amersfoort

Project Jaren 30 woning

 

Barneveld Project slaapkamer Dusty Pink